10 de setembre del 2011

"Iniciació al jazz" per Juan Bautista Pérez

El darrer dia de la Trobada del Grup Instrumental de Gata estarà dedicat a la improvisació i al treball de les tècniques d'un estil musical fonamental en la Història de la música: el jazz. Els i les músics podran gaudir i iniciar-se en aquest estil musical de la mà del professional Juan Bautista Pérez, músic i membre de grups on es treballa des d'una perspectiva pràctica la música del jazz. Amb aquesta petita iniciació es donaran per concloses les tres grans cites de la Trobada, tot i que cal recordar que l'organització del Grup té preparades nombroses activitats de dinamització del Grup i treballs per reforçar tot allò après durant aquests tres dies i durant anys anteriors.

Sobre Juan Bautista Pérez vos deixem informació sobre "Drop 2", agrupació de la qual en forma una part activa i que es dedica a treballar la música des del jazz.

Breu biografia de "Drop 2":


LA FORMACIÓ

“Drop 2” és una formació de joves músics de la Comunitat Valenciana que naix de la confluència de gaudir de la música i de gaudir amb els amics, sempre acompanyat d’un esperit d’aprenentatge que li dóna un alé de frescor i vitalitat. 

L’estil d’aquesta agrupació s’emmarca dins l’àmbit del jazz. El seu repertori inclou des de peces i arranjaments propis fins a temes dels més clàssics i representatius d’aquest estil. Alguns dels referents més importants d’aquesta formació són intèrprets i compositors com Miles Davis, John Coltrane, Gerry Mulligan i Antonio Carlos Jobim, entre altres. 

Entre el repertori que aquest grup inclou en els seus concerts, es poden citar estàndards de jazz com All the Things You Are, Walkin’, So What, o Stomping at the Savoy, així com altres temes més relacionats amb la bossa nova i el latin-jazz com Triste, Once I Loved, o Manteca, a banda de noves apostes per part dels integrants del grup. 


EXPERIÈNCIA 

La majoria de components de « Drop 2 » tenen una ampla trajectòria dins de l’àmbit musical. Com a grup, han actuat en diverses localitats de la província de València i de Castelló, tot i que la total consolidació dels seus membres en 2011 ha fet que es plantege com un projecte amb previsions de futur. 

Drop 2 som:

Xiomara: Guitarra
Pepe: Saxo 
Juanba: Trombó
Aldo: Batería
Sergio: Flauta travesera
Pepo: Flauta travesera
Dani: Baix

LA FORMACIÓN

"Drop 2" es una formación de jóvenes músicos de la Comunidad Valenciana que nace de la confluencia de disfrutar de la música y de disfrutar con los amigos, siempre acompañado de un espíritu de aprendizaje que le da un soplo de frescor y vitalidad.

El estilo de esta agrupación se enmarca dentro del ámbito de los más clásicos y representativos de este estilo. Algunos de los referentes mas importantes de esta formación son intérpretes y compositores como Miles Davis, John Coltrane, Gerry Mulligan y Antonio Carlos Jobim, entre otros.

Entre el repertorio que este grupo incluye en sus conciertos, se pueden citar estandards de jazz como All the Things You Are, Walkin', So What, o Stomping at the Savoy, así como otros temas mas relacionados con la bossa nova y el latin-jazz como Triste, Once I Loved, o Manteca, a parte de nuevas apuestas por parte de los integrantes del grupo.

EXPERIENCIA

La mayoría de componentes de "Drop 2" tienen una amplia trayectoria dentro del ámbito musical. Como grupo, han actuado en diversas 
localidades de la provincia de Valencia y de Castellón, aunque la consolidación de sus miembros en 2011 ha hecho que se plantee
como un proyecto con previsiones de futuro.

Drop 2 somos:

Xiomara: Guitarra
Pepe: Saxo 
Juanba:Trombón
Aldo: Batería
Sergio: Flauta travesera
Pepo: Flauta travesera
Dani: Bajo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada