5 de març del 2012

Concert de Música de Cambra

El Grup Instrumental de Gata de Gorgos torna a l'activitat musical de la mà del seu nou Concert preparat amb molt de treball i dedicació per al seu públic. Aquesta vegada és el torn de treballar la "Música de Cambra" i, per aquesta raó, el Grup realitzarà un Concert el pròxim dissabte 10 de març en el Casal de la Música de Gata de Gorgos a les 20.00 hores, al qual convida a aquelles i aquells que desitgen passar una meravellosa estona escoltant obres que, de ben segur, no deixaran a ningú indiferent.

Una obra de "música de cambra" és una composició musical dedicada a un petit conjunt d'instruments, en el que cada part està pensada per ser interpretada per un únic instrument. El nom "de cambra" li prové de la Història, ja que antigament eren obres interpretades en les Cambres Reials per fer d'entreteniment a prínceps, reis i demés membres de les corts. Tot i això, la paraula "cambra" significa que és una música que pot ser interpretada en una habitació, enmig d'una atmosfera d'intimitat. Grans compositors dedicaren importants obres per aquest tipus de música, com el cèlebre Wolfgang A. Mozart o d'altres compositors tal volta menys coneguts, com Michel Yost o Franz Doppler, les obres dels quals es podran escoltar en el Concert que el Grup Instrumental de Gata de Gorgos interpretarà el pròxim dissabte 10 de març, entre moltes altres.

Aquesta iniciativa s'emmarca en l'interès dels membres del Grup per realitzar tot tipus d'esdeveniments relacionats amb la música i aprendre a interpretar-la i conèixer-la millor. Des de la seua creació, el Grup ha demostrat que és una ferramenta interessant perquè joves amb inquietuds musicals puguen explorar un art mil·lenari i ara, una vegada més, en el món de la "música de cambra" pretén continuar aprenent. Per aquesta raó, el Grup Instrumental els convida, de nou, a que participen activament amb el seu projecte.

Els esperem a totes i a tots el pròxim dissabte 10 de març a les 20.00 hores en el Casal de la Música de Gata de Gorgos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada